Uw persoonlijk secretaris

Over dean.


Komt u met uw administratie niet verder dan de “schoenendoos”?

Had u uw administratie altijd op orde, maar bent u door omstandigheden hier niet meer toe in staat? Of bent u er prima toe in staat, maar wilt u gewoon uw kostbare tijd aan andere dingen besteden? Hoe heerlijk is het dan als iemand u deze rompslomp uit handen kan nemen.

Dat is dean. Dean is een privé dienst voor uw gehele persoonlijke administratie. Dean heeft een grote (internationale) financiële expertise in huis en is gevestigd in Amsterdam.

Rust

Dean creëert gemoedsrust, doordat wij u ontzorgen. Wij verzorgen uw volledige persoonlijke administratie, waardoor deze voortdurend op orde en gestructureerd is. Natuurlijk blijft deze voor u te allen tijde opvraagbaar en inzichtelijk.

Regelmaat

Uw administratie wordt tijdig en met regelmaat voor u geregeld. Uw volledige correspondentie wordt door ons up-to-date gehouden. Op het juiste moment worden binnenkomende facturen betaald en in overleg met u worden afspraken gemaakt. We houden de status van uw vermogensbestanddelen bij en houden een vinger aan de pols bij uw lopende verzekeringen.

Relaties

We zijn betrokken, integer en persoonlijk begaan met onze relaties. Daarnaast weten wij hoe belangrijk het onderhouden van een goede relatie is met diverse zakelijke partijen en nemen u dit graag uit handen.

Services

You've got no mail!

U kunt door ons uw post laten afhandelen. U kunt uw post zelf langs komen brengen, maar als u dat handig vindt direct aan ons door laten sturen. U heeft er geen omkijken meer naar en wij verwerken, administreren en houden u uiteraard van alles op de hoogte. Erg handig als u regelmatig in het buitenland verblijft, of gewoon met andere dingen bezig wilt zijn.

Nothing to worry about!

Dean organiseert en (her)structureert uw administratie, dit kan eenmalig, en dat u het later zelf weer oppakt, maar het kan natuurlijk ook op een permanente basis. U heeft er dan geen omkijken meer naar, maar houdt wel altijd over- en inzicht.

No fuss!

Incident management: Dit zijn eenmalige activiteiten of incidenten die dean voor zijn rekening neemt. Zoals de gehele organisatie van een verhuizing naar het buitenland en de afwikkeling van zaken die in Nederland nog (tijdelijk) doorlopen. Dean ontzorgt.Testimonials


Er is 1 rekening die ik met plezier betaal en dat is die van Dean. Dean brengt orde op zaken en biedt periodiek een overzicht van mijn inkomsten, uitgaven en btw. Ik heb een gerust hart over mijn financiën nu Dean mijn 'schoenendoos'uit handen heeft genomen. En niet onbelangrijk Dean is een leuke club: Persoonlijk, geïnteresseerd en bijzonder professioneel!


Barbara Kerstens

Nadat mijn scheiding geregeld was, heb ik mijn gehele administratie overgedragen aan Dean, en dat werkt perfect. Nu heb ik alle tijd om mij volledig op mijn werk en mijn kinderen te storten. Heerlijk gewoon!


Tanja Vredenburg

Ik heb een bedrijf opgezet in Indonesië. Toen mijn vrouw en ik besloten als gezin er heet te verhuizen, wilden we toch wel graag ons huis in Amsterdam aanhouden. Vorige week bleek er door noodweer een lekkage te zijn ontstaan in de serre, Dean regelde ad hoc een loodgieter die de lekkage heeft verholpen. Prettig dat je Dean voor dit soort onverwachte ongemakken kunt inschakelen.


Johannes Verdoorn

Contact


Contactinformatie

Jan Luijkenstraat 92 P/R

P.O. Box 75105

1070 AC Amsterdam

Nederland

+31 20 67 24 222

E: post@bovendean.nl

W: www.bovendean.nl

Uw persoonlijk secretaris.
Jan Luijkenstraat 92 P/R
P.O. Box: 75105
Amsterdam
1070 AC
The Netherlands
Terugbelverzoek

Indien u wenst dat wij u bellen kunt u hier uw naam en telefoonnummer achter laten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Door middel van dit contactformulier kunt u ons een bericht sturen. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

© 2018 dean.

Algemene voorwaarden